Door deze punten te masseren val je op een gemakkelijke manier af!
Geen categorie

Door deze punten te masseren val je op een gemakkelijke manier af!

Al eeuwenlang worden acupunctuur en acupressuur gebruikt om de gezondheid te verbeteren en klachten tegen te gaan. De oosterse geneeswijze laat zien dat elk punt in het menselijke lichaam met elkaar in verbinding staat.

Maar wist jij al dat acupunctuur en acupressuur ook kunnen helpen bij het kwijtraken van calorieën? Er zijn een aantal punten op je lichaam die de vetverbranding stimuleren!

In dit artikel geven wij deze vier punten, probeer het maar eens uit!

Punt 1: Je oor
masseren
oor het masseren van het oor wordt onder andere je stofwisseling bevorderd. Door een bevorderde stofwisseling zal je sneller gewicht verliezen. Masseer dit punt 3 minuten, 3 keer per dag, probeer er een constante druk op te houden.

Punt 2: Je gezicht
stress
Dit punt bevindt zich tussen de bovenlip en de neus en dient elke dag 5 minuten gemasseerd te worden. Door een massage op deze plaats zal je stressniveau afnemen waardoor je honger minder word. Vooral voor de stresseters is dit een zeer effectieve plaats.

Punt 3: Je knie
knie
Plaats je linkerhand op de bovenstaande manier op je linkerknie. Het punt waar de pink en de ringvinger samenkomen is het punt dat gemasseerd dient te worden. Door dit punt te stimuleren zal je vet sneller verbrand worden.

Punt 4: Je arm

Om de vetverbranding constant op gang te houden is het belangrijk dat je het volgende punt 2 tot 3 keer per dag, 3 minuten lang masseert. Door dit punt te masseren raakt je lichaam warmte kwijt waardoor de darmen gestimuleerd worden.
Ga je dit ook proberen of heb je al ervaring hiermee? Laat het hier onder weten en vergeet dit artikel om dit artikel te delen.
Bron

Wat vind jij? Reageer hieronder: