Deze fatale voedingsfouten kunnen ervoor zorgen dat je meer dan 9 kg troep in je lichaam opstapelt. Zo kun je je dikke darm redden!
Gezondheid

Deze fatale voedingsfouten kunnen ervoor zorgen dat je meer dan 9 kg troep in je lichaam opstapelt. Zo kun je je dikke darm redden!

Over het algemeen is dit een veel voorkomend probleem. Problemen met de darmen komen in veel gevallen voor, je kunt er verschrikkelijk veel last van hebben. Wie bijvoorbeeld niet goed op zijn voeding let maakt al kans op problemen zoals: constipatie, darmontsteking of het prikkelbaredarmsyndroom.

darmen,darmstelsel

Als het van binnen niet naar behoren functioneert kan er tot wel 9 kilo vast blijven zitten. Wanneer dit zich maar blijft opstapelen kan dit ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. De grootste reden voor deze ophopingen is voeding. Wat bijvoorbeeld heel slecht voor je is is fastfood.

Om van die 9 kilo snel af te komen raden wij je aan om deze smoothie te maken. Op deze manier kun je direct beginnen met het ontgiften van je eigen darmen.

Je hebt nodig:

  • 1 kopje water.
  • 1 lepel biologische honing
  • 1 lepel chiazaden.
  • 1 lepel lijnzaad.
  • 1 appel.

lijnzaad

Hoe maak je het?
Stop al deze ingrediƫnten in een blender en zorg dat het goed met elkaar gemengd is. Drink deze smoothie 1 keer per dag en hou dit een paar dagen aan. De ingrediƫnten uit de smoothie zullen je darmen ontgiften.

blender

Het is dus belangrijk om dit te doen, als je het niet doet kan het fatale gevolgen hebben. Je zult ook een zeer opgelucht gevoel krijgen, 2 tot 9 kilo is niet niks!

Wat vond je van deze tip? Laat het ons weten via Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: