Maandenlang ontving ze thuismaaltijden en betaalde bijna niets door gebruik te maken van DEZE slimme truc
Gezonde voeding

Maandenlang ontving ze thuismaaltijden en betaalde bijna niets door gebruik te maken van DEZE slimme truc

Je hebt het misschien op de tv of radio al voorbij zien komen; thuismaaltijden die wekelijks bij je bezorgd worden. Ik kreeg een aantal weken geleden via een vriendin van me een kortingsbon van 25 euro om zo’n maaltijden service uit te proberen en het leek me wel interessant. Uiteindelijk besloot ik, samen met mijn moeder, deze box te bestellen.

Psst..onderaan deze pagina vind je een handige truc die ik zelf toepas om uiteindelijk bijna voor niks te maaltijdboxen te ontvangen!

thuismaaltijd,thuisbezorgd

Op de site keken we naar de aangeboden maaltijden. Hoe aanbod zag er goed en divers uit. En wat bij een maaltijdbox net zo belangrijk is zijn wat mij betreft de recepten. Want daar hoor je maar weinig mensen over. Het gaat vaak toch over of het wel/niet biologisch aspect, of het bedrijf ook bezig is met het milieu etc. Ook ontzettend belangrijk natuurlijk maar ‘what about the taste’.

Wat mij betreft is smaak juist ook een zeer belangrijk onderdeel en vaak het belangrijkste argument voor mensen of ze wel of niet in zee te gaan met een bepaalde foodbox. Want wat moet je nou met een foodbox met prachtige producten als de recepten helemaal niet lekker zijn? We namen de proef op de som!

food, eten, maaltijd

Na drie dagen de HelloFresh box te hebben getest, is het nu tijd om antwoord te geven op de vragen die ik mezelf van te voren had opgelegd. Ik moet eerlijk zeggen dat het concept zoals deze voor een foodie best lastig is. Tijdens het koken van de drie gerechten had ik enorm de neiging om dingen anders te doen en dingen toe te voegen. Hartstikke prima natuurlijk, maar als je zo’n box écht wil testen kun je dat gewoon niet doen. Wel vond ik het testen van de HelloFresh box een erg leuk iets en stiekem was het ook wel eens lekker om drie dagen niet op je boodschappen te hoeven letten.

Hier een aantal plus -en minpunten:

+ Kies je favoriete recepten en krijg alle ingrediënten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. (zie onderstaande afbeelding)
+ HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap. Dat betekent dat jij het voor het zeggen hebt. Via hun app en website kun je jouw box gemakkelijk aanpassen, pauzeren of opzeggen.
+ Alles ziet er goed uit en het boekje met de recepten was zeer duidelijk en vermeld bovendien de voedingswaarden

– Als aandachtspuntje zouden ze wat mij betreft iets meer groenten aan de porties mogen toevoegen en de etiketten wat beter leesbaar mogen maken

 

Als jij nu ook denkt van; “Dit wil ik weleens uitproberen, leer me die truc om zo dit zo goedkoop mogelijk thuis te krijgen!” dan kun je de volgende stappen volgen om 25 euro korting te krijgen op je maaltijd:

1) Meld je gratis aan bij Hellofresh via deze link: http://bit.ly/2sqNpNP 
2) Kies een maaltijd
3) Jouw kortingscode wordt tijdens het bestelproces automatisch verwerkt (lukt dit niet vul dan LOVEDO in)

Psst…het leuke is dat je hierna telkens opnieuw 25 euro korting krijgt op de volgende maaltijd als je jouw vrienden aanmeldt!*

Succes en  Bon Appétit!
Janneke Herman

* De actie kan tijdelijk zijn dus zorg dat je er snel bij bent

 

Wat vind jij? Reageer hieronder: