Vanaf vandaag ga ik altijd mijn tanden op deze manier schoonmaken! Witter dan dit worden ze niet.
Gezonde voeding

Vanaf vandaag ga ik altijd mijn tanden op deze manier schoonmaken! Witter dan dit worden ze niet.

Er zijn veel manieren om er voor te zorgen dat je tanden witter worden. Misschien klinkt deze methode raar, maar het is verrassend genoeg super effectief! Gebruik aardbeien!

Aardbeien zijn perfect te gebruiken als natuurlijke tandpasta. Het appelzuur in aardbeien werkt als een natuurlijke emulgator, wat helpt bij het verwijderen van kruimels en tandplak. Wie had er gedacht dat aardbeien hier goed voor konden zijn? Ze kunnen zorgen voor een stralende glimlach!

Het bleken werkt al wanneer je na een maaltijd slechts één aardbei eet. Wanneer je opzoek bent naar nog betere resultaten kun je het onderstaande recept proberen.

aardbeien, tanden bleken

Dit heb je nodig:

  • 2 tot 3 aardbeien
  • ½ tl bakpoeder

Hoe gebruik je het?
Meng de ingrediënten samen en stop het in een kleine kom. Vervolgens doop je je tandenborstel erin en ga je aan de slag. Na ongeveer 2 weken zul je duidelijk resultaat merken. Tip: gebruik wel altijd flosdraad na het tandenpoetsen om de aardbei tussen je tanden te verwijderen.

Let op: deze methode mag niet je reguliere tandpasta vervangen, maar biedt er een prachtige aanvulling op. Met deze truc hoef je nooit meer dure bleekgel te kopen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: