Wat een plaatje: zo ziet de dochter van Anita Witzier eruit! - Voorspoedigleven
Algemeen

Wat een plaatje: zo ziet de dochter van Anita Witzier eruit!

Het is duidelijk dat Anita Witzier haar goede genen heeft doorgegeven aan haar dochter. Anna Witzier is zelf al een verbluffend mooie verschijning en we zijn dat ze nog steeds op televisie te zien is. In 1988 begon haar carrière als omroepster bij omroep Veronica. Vanaf dat moment is ze niet meer van de televisie weg te denken en sindsdien presenteert ze tientallen programma’s. Haar grootste bekendheid heeft ze dankzij het presenteren van Memories, een programma wat al sinds 1997 te zien is.

Wist jij dat Anita zelfs een koninklijke onderscheiding heeft gekregen? Door haar vrijwillige inzet als ambassadeur voor het Reumafonds is Anita Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Over haar privéleven is Anita zeer gesloten en ze geeft dan ook zelden interviews. Uit haar tweede huwelijk met televisieproducent Jeroen van Baaren kreeg ze twee kinderen. In 1992 werd zoon Bram geboren en vijf jaar later kregen ze een dochter Julia. Inmiddels is Anita’s dochter 19 jaar en behalve knap is ze ook een slimme meid. Zo heeft ze een tijdje op de Universiteit van Cambridge gestudeerd.

We zien meteen waar de 19-jarige Julia haar knappe looks vandaan heeft. In 2014 is Anita hertrouwd met productieleider Michel Nillessen met wie ze daarvoor al twaalf jaar een relatie had.

Wat vind jij? Reageer hieronder: