Tandartsen willen niet dat jij dit weet: DIT natuurlijke product beschermt tegen gaatjes!
Algemeen

Tandartsen willen niet dat jij dit weet: DIT natuurlijke product beschermt tegen gaatjes!

Het hebben van een gaatje is natuurlijk ontzettend vervelend. Het doet pijn, je moet ervoor naar de tandarts en je bent na dat bezoekje weer een paar honderd euro lichter. Nu zijn er natuurlijke middelen om gaatjes te voorkomen. Dit is gewoon te koop in de supermarkt!

Iedereen doet zijn best om gaatjes te voorkomen, maar helaas lukt dit niet altijd. Ondanks het poetsen, flossen en spoelen zal er altijd wel een gaatje ongemerkt tussendoor glippen. De fluoride in je tandpasta beloofd om je te beschermen tegen gaatjes, maar dit helpt niet altijd, evenmin als het flosdraad. Nu bestaat er een geheel natuurlijk middel waarmee je gaatjes op een gezonde en pijnloze manier kunt bestrijden. Namelijk met kokosolie! Door dit wondermiddel wordt de groei van bacteriën geremd en zo werkt dit preventief. In de strijd tegen gaatjes kun je het beste je eigen tandpasta maken.

Ingrediënten:
  • 2 eetlepels biologisch koudgeperste kokosolie
  • 1 theelepel zuiveringszout
  • 1 theelepel Keltisch zeezout
  • 10 druppels etherische pepermuntolie
  • mespuntje stevia

Mix alle ingrediënten met elkaar en poets je tanden hier twee keer per dag mee. Gebruik dit mengsel naast je ‘gewone’ tandpasta en je zult zeker verschil merken!

Wat vind jij? Reageer hieronder: