WAUW: deze vader viel in drie maanden tijd 18 kilo af en ZO ziet hij er nu uit!
Algemeen

WAUW: deze vader viel in drie maanden tijd 18 kilo af en ZO ziet hij er nu uit!

De man ruilde zijn vet in voor spieren
Als je al ooit eens hebt geprobeerd om af te vallen weet je dat dit erg lastig kan zijn. Op het begin vliegen de kilo’s er vaak af maar na een tijdje moet je al tevreden zijn met één kilo per maand. Deze man nam echter geen genoegen met een beetje, binnen drie maanden tijd verloor de 45-jarige Matt Manning maar liefst 18 kilo!

De man ruilde zijn bolle bierbuik in voor een echte sixpack en ook zijn armen lijken alles weg te hebben van een body-builder. Wanneer je de twee foto’s van de man naast elkaar houd kan je amper geloven dat dit dezelfde man is, laat staan dat hij hier maar drie maanden over heeft gedaan!

Motivatie voor afvallen
Toen Matt merkte dat hij moeite kreeg om actieve dingen te doen met zijn kinderen besefte hij dat hij zo niet langer door het leven kon. “Op een gegeven moment kreeg ik ook pijn op mijn borst en voelde ik mij niet goed”, laat hij aan Medical Daily weten. “Ik schrok hiervan. Ik zorgde te slecht voor mezelf. Toen was het tijd om een knop om te draaien.”

Behalve dat hij minder ging eten at hij ook alleen maar gezonde voeding. Bovendien ging hij meerdere keren per week naar de sportschool. Ook ondervond hij erg veel steun van zijn vrouw, het eindresultaat mag er zeker wezen!

Aardig wat geld
Behalve dat Matt nu gezonder leeft en beter in zijn vel zit heeft zijn ‘make-over’ hem ook een stuk rijker gemaakt. Een Amerikaanse bodybuilding website geeft ieder jaar een flink geldbedrag uit aan degene die zichzelf in 12 weken het meeste weet te veranderen (zonder plastische chirurgie natuurlijk). Dit jaar won Matt de prijs en hiermee was hij 50.000 dollar rijker!

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: