Deze vrouw houdt zich aan deze 3 basisregels en valt 44 kilo af! - Voorspoedigleven
Schoonheid

Deze vrouw houdt zich aan deze 3 basisregels en valt 44 kilo af!

Toen Rebecca Grafton klaar was met haar universiteit vond ze het tijd om op haar zelf te gaan wonen. Dit betekende echter ook dat ze voor haar zelf moest gaan koken, maar dit was geen succes in de eerste jaren. In een korte periode kwam ze tientallen kilo’s aan en toen ze zag dat haar weegschaal 110 kilo aangaf schrok ze zich een hoedje. Ze vond dat het tijd was voor verandering, en die verandering kwam: ze ging in een korte periode van 110 kilo naar 66 kilo en de transformatie is dan ook ongelofelijk.

Gevecht tegen de kilo’s
Rebecca vertelt in een interview dat ze op het geven moment zo dik was dat ze zichzelf niet meer terug herkende in foto’s. Dit kwam vrij schokkend aan voor de vrouw en daarom besloot ze in 2014 hier iets aan te gaan doen. Inmiddels zit ze op een mooi gewicht van 66 kilo en is ze een rolmodel voor vele anderen vrouwen die graag wat kilo’s lichter zouden zijn.

Drie regels
Rebecca heeft 44 kilo kwijt geraakt door zich heel haar afvalperiode lang aan 3 eenvoudige regels te houden.

– Als eerste hield ze met een app precies bij hoeveel calorieën ze binnenkreeg. Met de app kon ze zelf haar ‘doelen’ instellen, wat veel motivatie gaf voor de vrouw.

– Ook beloonde ze zichzelf aan het einde van elke week met een traktatie als ze haar doel had bereikt. De traktatie maakte het makkelijker voor haar om de strenge regels op te volgen, omdat ze wist dat ze iets lekkers klaar had staan als beloning, mocht ze haar doelen bereiken.

– Bovendien sportte Rebecca elke dag een uur. Ze deed verschillende soorten sporten, kracht en cardio. Haar beste tip om het sporten vol te houden is afwisseling, zodat geen een sport gaat vervelen. Natuurlijk heb je ook discipline nodig om dit voor elkaar te krijgen maar als je het eindresultaat bij Rebecca ziet is dit het zeker waard.

Wie van je vrienden moet dit artikel ook lezen? DEEL dit met ze!

Wat vind jij? Reageer hieronder: