Deze vrouw woog maar liefst 453 kilo en kon haar bed niet verlaten, maar moet je haar NU zien! - Voorspoedigleven
Schoonheid

Deze vrouw woog maar liefst 453 kilo en kon haar bed niet verlaten, maar moet je haar NU zien!

Voor mensen met morbide obesitas is een vroegtijdige dood helaas vaak het eindstation. Voor de Amerikaan Mayra Rosales leek het hier ook op af te gaan, tot dat ze besloot heel haar leven om te gooien!

Mayra heeft al meer meegemaakt dan de meeste van ons, haar gewicht is hier slechts één oorzaak van. Zo verscheen ze in 2008 voor de rechtbank waar ze in verband werd gebracht met de dood van haar neefje Jamie. Ze nam de schuld op zich maar toen ze in de gevangenis zat werd al snel duidelijk dat ze dit deed om haar zus, ook Jamie, te beschermen. Zij had haar eigen kind doodgeslagen. Mayra hield haar leugen niet lang vol en uiteindelijk bekende ze dat ze had gelogen voor de bestwil van haar zus en werd ze vrijgesproken. Het was hiermee echter niet opgelost want nu moest ze ook voor de overgebleven kinderen van Jamie zorgen. Met een gewicht van ruim 450 kg is dit echter lastig, aangezien je niet eens zelfstandig kan lopen.

Verandering
Daarom besloot Mayra haar leven enorm te veranderen. Ze streefde naar een gezond gewicht onder de honderd kilogram. Om dit doel te realiseren onderging ze een maag-bypass operatie, hiermee kwam ze al van veel van haar gewicht af. Daarna moest ze ook nog écht gaan bewegen en gezond gaan eten, dit was voor haar een van de moeilijkste opgave maar ook deze heeft ze behaald. Tijdens haar afvalperiode onderging ze meerdere operaties om overtollige huid te verwijderen. Het eindresultaat is een prachtige vrouw, het is echt ongelofelijk dat dit dezelfde vrouw is! De indrukwekkende transformatie zie je hier onder:

Wat vind jij? Reageer hieronder: