Alle poriën op je gezicht zullen verdwijnen als je DIT 3 dagen lang doet. - Voorspoedigleven
Algemeen

Alle poriën op je gezicht zullen verdwijnen als je DIT 3 dagen lang doet.

Poriën zijn kleine openingen op de huid waardoor de huid kan ademen. Ze zijn bijna niet met het blote oog te zien, maar kunnen in omvang toenemen naarmate we ouder worden. Vergrote poriën zien er heel onaangenaam uit en kunnen je uiterlijk bederven. Daarom wil iedereen het probleem zo snel mogelijk oplossen. Gebruik deze natuurlijke remedies in plaats van commerciële producten en behandelingen tegen vergrote poriën:

Aloe Vera gel

Breng wat frisse Aloë-gel aan op je gezicht en laat het een nachtje inwerken. Spoel je gezicht vervolgens ’s morgens af met lauw water. Dit zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft en de poriën gesloten worden, terwijl overtollige olie en vuil van de huid wordt verwijderd.

Appel azijn – een krachtige huidtoner

Meng een eetlepel ACV met 5 eetlepels water en giet het mengsel in een spuitfles en gebruik het als een natuurlijke toner. Spuit het gewoon op je gezicht en laat het drogen. Breng vervolgens je favoriete moisturizer aan. Dit zal de vergrote poriën verminderen en de pH-waarde van je huid regelen, terwijl tegelijkertijd infecties worden bestreden.

Baking soda

Bereid een pasta van gelijke hoeveelheden baking soda en water en breng het aan op je gezicht, masseer het dan in voor een minuut voordat je het afspoelt met water. Herhaal het proces elke 3-4 dagen – elke dag gebruiken kan negatieve gevolgen hebben, omdat de baking soda je huid kan uitdrogen. Dezelfde methode werkt ook uitstekend tegen acne.

Als je de ongelukkige lijder bent van vergrote poriën, probeer dan deze remedies en we beloven dat je versteld zult staan van de resultaten!

Wat vind jij? Reageer hieronder: