Word je ’s morgens met een stijve nek of pijnlijke rug wakker? Dit is wat je moet weten
Gezondheid

Word je ’s morgens met een stijve nek of pijnlijke rug wakker? Dit is wat je moet weten

Wanneer je last hebt van een stijve nek kun je hier dagen last van hebben. Zodra de stijfheid toeslaat kun je ontzettend veel pijn & ongemak hebben. Meestal betekent dit dat je overdag bijna niks meer kunt uitvoeren. Maar vanaf nu niet meer. Het enige wat je nodig hebt is een eenvoudige handdoek. Kan het zo gemakkelijk zijn? Laat je verrassen!

Een japans Youtube kanaal deelt een super handige techniek met ons die écht werkt. Hoewel er Japans gesproken wordt, spreken de beelden eigenlijk voor zich. De blik op het gezicht van de vrouw spreekt boekdelen!

Vaak wordt een stijve nek veroorzaakt door een verkeerde slaaphouding.

Een stijve nek wordt vaak veroorzaakt door een slechte slaaphouding. Als de stijfheid in je nek aanhoudt, consulteer je uiteraard best een specialist. Misschien ligt er wel een andere oorzaak aan ten grondslag die nader onderzocht moet worden.

Ondertussen baat het wellicht niet om deze truc eens te proberen. Deel deze geweldige methode met al je vrienden en familie op Facebook!

Hoe werkt deze methode:

“Op het begin ligt de vrouw op haar rug en heeft ze aanzienlijk veel pijn. Even later leggen ze een opgevouwen handdoek onder haar schouder. Dan ademt ze ongeveer 10 seconden diep in. Als de handdoek onder haar schouder wordt verwijderd, verschijnt er plotseling een glimlach op haar gezicht!”

Wat vind jij? Reageer hieronder: